Teambuilding – Kick-Off – Training.

 

Make a Film garandeert lachende gezichten op uw evenement!

 

Boek nu het unieke Filmbuilding!

 

Een belevenis die samenwerking en collegialiteit bevordert.

Creativiteit ten top

Een brainstormsessie genereert ideeën en invalshoeken voor onze film. Samen met de groep gaan we aan de slag en verzamelen we zoveel mogelijk relevante ideeën.

Team spirit

Hoe worden individuen samen meer dan de som der delen? Krijg Inzicht in de huidige dynamiek van uw team binnen een creatief en onvergetelijk kader.

In jouw gewenste regio

Make a Film is 100% mobiel. We hebben dit event al in geheel België uitgevoerd. We verplaatsen ons naar jouw gewenste regio.

Fun gegarandeerd

Wij zijn entertainers pur sang! We brengen de juiste sfeer voor uw event en zorgen dat iedereen op een fijne manier kan deelnemen aan deze filmbuilding.

“Maak een film van A tot Z… in één dag, zelf geregisseerd, geacteerd en gefilmd.”

Camera? Running! Sound? OK! Silence on the set… and action!

Een film maken is een magisch proces dat tot ieders verbeelding spreekt. Een film maken vereist echter ook communicatie, creativiteit en teamspirit… De ideale ingrediënten voor een geslaagde teambuilding of kick-off.

Het uitwerken van het scenario, het filmen en de geluidsopname, het acteren en regisseren, het zoeken naar de beste locaties en accessoires,… alles wordt door de teams zelf uitgevoerd. U vertrekt van een wit blad, maar u wordt uiteraard vakkundig bijgestaan door filmprofessionals.

Samen met u zetten we een succesvolle teambuilding in elkaar waar nog lang over nagepraat zal worden.

We zien u graag terug op de set voor een onvergetelijk event “dagje film maken”!

Het maken van een film begint met een idee. Tijdens de gezamenlijke brainstorm laten we de ideeën rijkelijk vloeien. Vanuit die verschillende ideeën komen we tot een synopsis: de film in één zin uitgelegd. Nu wordt het concreet.

In teams van +/- 12 personen ga je aan de slag om het scenario vorm te geven. Je bepaalt zelf wat je gaat filmen : een commercial, horror, newsflash, romantiek,… Het kan allemaal.

En dan is er het filmen zelf. Iedereen doet mee, voor of achter de camera! Want een film maken is ook camerawerk, het geluid, de regie, accessoires en… acteren.

Als alles ingeblikt is, dient de film nog gemonteerd te worden. Titels, generieken en geluidseffecten worden toegevoegd. Gelukkig wordt dit voor jullie gedaan terwijl jullie genieten van een heerlijk diner. Na het diner volgt de projectie van jullie films… cinematime!

Duurtijd

Make a Film bestaat in twee varianten : in One Day of in 1/2 Day. Na het filmen is er optioneel een diner en vertoning.

Aantal deelnemers

Make a Film is mogelijk voor groepen van 8 tot 200 personen. We delen jullie op in kleinere teams. Elk team maakt zijn eigen film.

Plaats en regio

Filmbuilding is vrijwel overal mogelijk. We hebben nood aan een plenaire zaal en verschillende “hoekjes” als setting.

Weersonafhankelijk

Een dagje film maken kan zowel indoor als outdoor.
Zo is Make a Film het gehele jaar mogelijk.

Wij organiseren met veel enthousiasme uw teambuilding!

Praten is de eerste stap. Laat ons weten wat je voor ogen hebt.

Wij staan klaar met een duidelijk engagement om van uw event een succes te maken.